ATTEFALLSSTUGA – VÄLJ DIN FAVORIT HÄR

Folkstugan

Den väldigt populära Folkstugan, ett rymligt fritidsboende för alla, med ett sovloft (sovloftet har begränsad höjd) är detta en välplanerad attefallsstuga, dörr och fönster ingår som standard.

Elsa

Fritidshuset Elsa är den perfekta gäststugan, hobbystugan eller kanske kontoret på din egen tomt. Med en storlek på hela 22,6 kvm är Elsa en mysig sommarstuga

Adela

Perfekt som gäststuga, hobbystuga, kontor eller varför inte en bastu i stugan också. Adela är en hel sommarstuga på 21,9 kvm, den mysiga stugan

Diana

Diana är ett attefallshus med rymligt loft och här finns alla möjligheter för dig som vill ha ett rymligt fritidsboende. Det är gott om plats för både sängplatser, stor...

Jack

Attefallshus Jack är möjligheternas stuga för dig som vill ha ett rymligt fritidsboende. Det är gott om plats för både sängplatser, storstuga, matplats och badrum.

– med en attefallsstuga kan du får ditt drömboende till ett lågt pris

Vi har ett härligt utbud av snygga attefallsstugor. Gemensamt för dem alla är att de kommer i byggsats och är tillverkade med hög precision i material av högsta kvalitet.

Vi levererar till hela Sverige och hjälper dig gärna med rådgivning kring din attefallsstuga.
Du kan även själv välja tillbehör i form av fönster, takbeläggning och övriga godsaker. Här kan du skapa ditt personliga fritidsboende.

På varje produkt kan du skicka in en gratis offertförfrågan. Var gärna tydlig med vilka önskemål & krav du har så att vi enklare kan ge dig en rättvis kostnadsuppfattning.

Har du frågor så tveka aldrig att kontakta vår kundtjänst på info@attefallshus-sverige.se

Få en Gratis offert

Ditt namn*

Din epost*

Ditt telefonnummer:

Var bor du?

Övrig information som du anser att vi bör ha för att kunna ge dig en rättvis offert.

Start typing and press Enter to search