Idéen till denna hemsida fick vi när vi själva skulle bygga ett Attefallshus.

Det var svårt att hitta en hemsida där man både kunde få information om vilka regler som gäller, och samtidigt se förslag på objekt som man också kan köpa från samma hemsida.
Allt på ett tryggt och säkert sätt.

Vår grundidé är att leverera husen i byggmoduler, med tillhörande ritningar som skall göra det enkelt även för ”hemmasnickaren” att montera ihop det.
Lite som IKEAs  ”- platta paket ” koncept helt enkelt.
Detta för att du som konsument också skall köpa en bra produkt till ett förmånligt pris då du själv gör en del av jobbet.

Vår leverantör har många års erfarenhet av allt ifrån tillverkning, logistik, kundservice och inte minst en kvalitetsäker produktion.

Verksamheten startade redan 2001 och till en början arbetade de enbart med produkter som t.ex. Lekstugor, Förråd, Utedass, och olika varianter av förråd. Nu har vi i samarbete med dem valt att lägga större fokus på produktionen av just Attefallshus, och tillsammans kommer vi att producera och leverera hus i bra kvalité till konkurrenskraftiga priser.

Alla våra hus produceras knuttimrade eller med byggelement.

Produktionen har utvecklats och utökats rejält genom åren. Just nu är större delen automatiserad och det mesta produceras i Baltikum där den kontrolleras och styrs av erfarna medarbetare från Sverige och Finland som har varit en del av företaget sedan många år tillbaka, dessa medarbetare säkerställer att produktionen håller den höga kvalité som våra kunder har kommit att förvänta sig.

Målet är att leverera högkvalitativa Attefallsbyggsatser till konkurrenskraftiga priser. Våra råvaror kommer från välkända leverantörer som varit verksamma i många år och är vana att garantera en hög och jämn kvalitet i de kvantiteter vi önskar på överenskommen leveransdag, vilket är oerhört viktigt för oss.

Kontakta oss gärna vid frågor: 0735 – 07 33 77

 (Kl.09.00-12.00 vardagar)

Start typing and press Enter to search